Gratis verzending vanaf €20 en binnen 3 werkdagen verstuurd

Het verhaal van KURKIE

IMG_1184

Het merk

In juni 2015 ben ik (Marloes) samen met mijn moeder een gezellig weekendje naar Lissabon geweest. In Lissabon heb ik mijn eerste kurken tas gekocht. In het mooie Lissabon is mijn liefde voor producten van kurk ontstaan. Terug in Nederland ben ik geïnspireerd geraakt door de veelzijdigheid van het materiaal kurk. Tassen, sieraden, schoenen, je kunt zoveel maken van kurk! Het is licht, sterk en een natuurlijk materiaal.

De interesse in kurk wil ik delen met anderen. Daarom is het idee ontstaan om mijn eigen webshop te ontwikkelen. Een jaar lang heb ik samen met mijn vriend in de avonduren en weekenden geklust aan deze website. Met in september 2016 een mooi resultaat!

Mijn grootste hobby is het bedenken en maken van kurken producten. De sieraden en kleine accessoires maak ik dan ook zelf. Het assortiment bestaat daarnaast uit producten afkomstig uit Portugal. In 2018 ben ik op bezoek geweest bij mijn leveranciers.

Ik hoop jullie ook te kunnen verrassen met kurk. Heb je vragen of tips, neem contact op. En een leuk weetje, de naam KURKIE is bedacht door mijn moeder. Helder, kort en krachtig, maar ook een tikkie Rotterdams!

Reacties van klanten

Updating…
  • Geen producten in je winkelwagen.